Rechtspraak.nl nieuws

Rechtspraak.nl nieuws

Nieuws

Wooncafé Gennep

GH Advocaten neemt op 21 november 2018 deel aan het wooncafé te Gennep. Op deze avond kunt u ons aanspreken over verborgen gebreken, bouwkundige problemen, verdeling van een woning en/of andere juridische vraagstukken omtrent wonen. Voor meer informatie hierover klikt u op de link hieronder.

Lees het volledige bericht

Online betalen met iDEAL

Sinds 1 februari 2016 kunt u bij ons kantoor veilig online betalen via iDEAL. Facturen worden dan ook voortaan uitsluitend per e-mail verzonden. In de e-mail zijn de declaratie en een specificatie van de door ons verrichtte werkzaamheden als bijlage bijgevoegd. Daarnaast staat er in de e-mail een link naar mollie.com. Indien u daarop klikt, kunt u direct betalen. Met dit betaalgemak verlenen wij naast onze werkzaamheden op juridisch vlak ook een extra stukje service op administratief gebied. GH Advocaten is in onze regio het eerste advocatenkantoor die deze service verleent en is daarmee toonaangevend. Wij blijven streven naar zoveel mogelijk gemak voor onze cliënten.

Lees het volledige bericht

Mediation bij echtscheiding

Een advocaat is tijdens het proces van een scheiding onmisbaar. De echtscheiding dient uiteindelijk toch door de rechtbank te worden uitgesproken. In het proces naar de uiteindelijke echtscheiding toe zal toch een aantal zaken geregeld moeten worden....

Lees het volledige bericht

Echtscheiding

Bij het aangaan van een huwelijk denkt men niet aan scheiden. Toch behoort een scheiding tegenwoordig tot de dagelijkse werkelijkheid. Scheiden is vaak een emotioneel pijnlijk proces dat ook nog eens de nodige kosten met zich meebrengt. Kosten waarop beide partijen niet zitten te wachten. Het is dus van belang deze kosten zo laag mogelijk te houden.

Lees het volledige bericht

Gratis spreekuur

Iedere maandagavond kunt u bij al onze vestigingen terecht voor een gratis advies tijdens ons inloopspreekuur. Hiervoor kunt u van 17.00 tot 18.00 uur – geheel vrijblijvend - binnen lopen en uw (juridische) vraag aan een van de advocaten voorleggen. Dan krijgt u een passend advies en worden de (on)mogelijkheden besproken. Het gratis inloopspreekuur is bedoeld voor een eerste advies in een juridische kwestie waarvan u zich afvraagt of u "een zaak" heeft of niet. U kunt met al uw juridische vragen terecht of het nu gaat om een echtscheiding, een burenruzie, een (dreigend) conflict met uw werkgever/werknemer, verhuurder/huurder of problemen met de overheid. Ook vragen omtrent schuldsanering en faillissement kunt u aan de advocaat voorleggen.

Lees het volledige bericht

Samen scheiden

GH Advocaten biedt de mogelijkheid samen te scheiden tegen een vast bedrag. Als u beiden voor een zogenoemde toevoeging (gefinancierde rechtshulp) in aanmerking komt kan dat al voor € 344,00 inclusief b.t.w. en griffierechten. Meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand vindt u op de website van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org. U kunt tijdens het inloopspreekuur ook de vraag voorleggen wat - gelet op uw (financiële) omstandigheden en wensen - een verzoek tot gezamenlijke echtscheiding kost.

Lees het volledige bericht

Geen bouw- of sloopvergunningen meer!

Op 1 oktober 2010 is de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) in werking getreden. Met de Wabo wordt een belangrijke stap gezet om de regeldruk voor bedrijven en burgers te verminderen. De 26 “oude” vergunningen die de fysieke leefomgeving betreffen zijn samengevoegd tot één omgevingsvergunning. U vraagt nu dus geen afzonderlijke bouw-, kap-, milieu- of sloopvergunning meer aan, maar één omgevingsvergunning.

Lees het volledige bericht

Pas op voor ijs- en sneeuwpret!

Wintersweer met sneeuw en vorst is in aantocht! Dat dit juridisch van belang is, is niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan gladheid dit belang aantonen.

Lees het volledige bericht
Dit kantoor werk op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand