Rechtspraak.nl nieuws

Rechtspraak.nl nieuws

Werken bij GH Advocaten

Vacature:  ADVOCAAT (gevorderde stagiaire/beginnend medewerker) M/V

GH Advocaten is op zoek naar jou!

GH Advocaten is de laatste jaren doorgegroeid tot een toonaangevend kantoor met een zeer goede reputatie. Wij proberen de cliënt te ontzorgen en altijd voor ogen te houden wat echt belangrijk is. We zoeken evenwicht tussen de belangen en het recht en proberen het hoogst haalbare te bereiken.

Beschik jij over een scherpe en doortastende instelling, ben jij juridisch en commercieel vaardig en heb je een flexibele, gemotiveerde  en klantvriendelijke houding? Solliciteer dan bij ons!

Wij zoeken versterking van ons team, door een advocaat (gevorderde stagiaire en/of beginnend medewerker) met relevante werkervaring (bij voorkeur in het personen- en familierecht of erfrecht). Regionale verbondenheid is een pré.

Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, met een onkostenvergoeding en een bonusregeling. Onze kantoorinrichting en automatisering is op hoog niveau. Opleiding en doorgroeien worden gestimuleerd.

Ben jij bereid je volledig voor GH Advocaten in te zetten, dan zijn wij bereid tot mooie tegenprestaties. Naast de gezellige werksfeer en de laagdrempelige cultuur investeren wij graag in de ontwikkeling van onze collega’s.

Reacties kunnen worden gericht aan: rpeeters@ghadvocaten.nl

Dit kantoor werk op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand