Artikelen

Verhuizing GH Advocaten

dinsdag 01 augustus 2017

Vanaf 1 augustus 2017 is de vestiging te Gennep van GH Advocaten verhuisd naar de Spoorstraat 6, 5831 CL te Boxmeer. Onze wens om alle specialisten onder één dak te hebben is daarmee eindelijk uitgekomen.

GH Advocaten heeft de afgelopen maanden geïnvesteerd in verbouwing van het kantoorpand te Boxmeer en de realisatie van meer werkplekken, maar vooral hebben we een nieuwe stap gezet om dossier werkzaamheden op afstand te kunnen verrichten en mobiel werken te optimaliseren. Hierdoor zijn de interne communicatielijnen korter geworden, is de bereikbaarheid en efficiency verbeterd en kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn.

Vaak levert een dergelijke verhuizing en efficiencyslag ook juridisch vraagstukken op, bijvoorbeeld op het gebied van lopende overeenkomsten of boventallige medewerkers. Ook bij GH advocaten hebben we vestiging afhankelijke overeenkomsten moeten beëindigen en zijn er enkele medewerkers in ondersteunende functies boventallig geworden.

Wij hebben geconstateerd dat goed overleg en een deugdelijke informatieverstrekking de pijn aan alle zijden kan verzachten en een beëindigingstraject kan vereenvoudigen. Natuurlijk was het al jaren ons werk om cliënten te begeleiden bij dergelijke trajecten, maar door zelf ook een dergelijk traject te doorlopen hebben we toch de nodige ervaring opgedaan.

Afscheid nemen gaat niemand in de koude kleren zitten en vaak kan een externe adviseur alleen de regelgeving uiteen zetten en daarover adviseren. Wij begrijpen nu meer het gevoel achter de noodzakelijke juridische stappen en zijn ervan overtuigd dat we u hierdoor nog completer kunnen adviseren.

Mocht u vragen hebben over een dergelijk traject of mocht u advies nodig hebben over beëindiging van bedrijfscontracten of arbeidsovereenkomsten neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons vinden aan de Spoorstraat 6, 5831 CL te Boxmeer. Uiteraard bent u met andere vragen ook welkom.