Artikelen

U kunt ons vertrouwen

woensdag 03 juli 2013

Het kantoor van GH Advocaten wordt regelmatig gekeurd en gecontroleerd. Ook de goedkeuring van de Raad voor Rechtsbijstand is ontvangen waardoor GH Advocaten als een van de eerste advocatenkantoren in de regio is aangemerkt als High Trust advocatenkantoor.

Hierdoor vindt RvR ons een zodanig betrouwbaar kantoor dat wij zelf toevoegingen inhoudelijk mogen beoordelen. Wanneer iemand een vraag, probleem of geschil heeft mogen wij dus zelf beoordelen of hiervoor overheidssubsidie gegeven kan worden. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij kunnen direct bij het eerste gesprek al aangeven of de overheid de advocaatkosten voor haar rekening neemt. Daardoor kunnen wij voor onze cliënten snel, duidelijk maar vooral goedkoop werken.

De enige controle achteraf is bij de belastingdienst. Daar wordt gekeken of onze mening ook financieel klopt. Heeft u als alleenstaande een jaarlijks verzamelinkomen (brutoloon minus aftrekposten) van minder dan € 25.200,- of heeft u als gezamenlijke samenwonenden, gehuwden of als alleenstaande ouder een verzamelinkomen van minder dan € 35.600,- dan betaald de overheid het grootste deel van uw advocaatkosten. U krijgt dan alleen een kleine eenmalige eigen bijdrage opgelegd.

Heeft u een advocaat nodig, loop eens binnen. We zijn vaak goedkoper dan u denkt.