Artikelen

Eerste hulp bij scheiden

vrijdag 13 september 2019

Eerste hulp bij scheiden

Na de vakantieperiode zijn de meeste mensen inmiddels weer aan het werk en zijn de kinderen weer naar school. Zij hebben tegen vrienden dan ook veel te vertellen over de geweldige vakantie. Afgezien daarvan, is het ook een periode waarin zij veel bij elkaar zijn geweest en voor sommige mensen een reden om hun wegen te scheiden.

Voor de meeste mensen is een echtscheiding een onrustige periode. Er komt veel op ze af en er dienen veel zaken te worden geregeld. Ook zijn er veel zaken waar men juist niet aan denkt, maar wat wel noodzakelijk is om te bespreken. Denkt u bijvoorbeeld aan alimentatie, omgang, uw (gezamenlijke) woning en de verdere boedelverdeling. Het is in ieder geval van belang dat u zich oriënteert omtrent de wijze waarop u wenst te scheiden.

De deskundigen van GH Advocaten kunnen u bijstaan tijdens deze toch al moeilijke periode. Wij kunnen u helpen met het informeren over de juridische en financiële gevolgen van uw scheiding. GH Advocaten hebben de échte deskundige specialisten op het gebied van echtscheiding en de daarbij behorende zaken in huis. Wij proberen we u zo praktisch en eenvoudig mogelijk door deze ingewikkelde materie te begeleiden. Wij streven naar een heldere, praktische en oplossingsgerichte werkwijze. De belangen zijn groot en daarom moet u een goed gevoel hebben bij uw advocaat.

Heeft u vragen aan een van onze specialisten? Schrik dan vooral niet van de tarieven. Wij horen vaak dat advocaten duur zijn, zonder dat mensen eerst geïnformeerd hebben naar de daadwerkelijke kosten. In bepaalde gevallen kunnen wij een toevoeging voor u aanvragen. Er wordt dan een eigen bijdrage vastgesteld (vanaf € 292,00). De enige kosten die daar boven op komen, zijn de kosten van de rechtbank (€ 81,00) en eventuele verschotten (bijvoorbeeld legeskosten). In dat geval kan uw echtscheiding helemaal worden afgewikkeld door een specialistische advocaat voor totaal € 380,00. Mocht u niet voor een toevoeging in aanmerking komen, dan zijn wij ook bereid tot het maken van vaste prijsafspraken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u besloten om te gaan scheiden? Heeft uw vakantie de doorslag gegeven of bent u toe aan een goed gesprek? Dan kunt u zowel gezamenlijk als alleen altijd terecht bij GH Advocaten. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0485-561646 of via info@ghadvocaten.nl. Ook kunt u kijken op onze website www.ghadvocaten.nl.