Artikelen

Bereikbaarheid

vrijdag 17 april 2020

Onze bereikbaarheid in verband met het coronavirus

De advocaten van GH Advocaten vinden het belangrijk om u zoveel mogelijk te woord te (blijven) staan. Door de moderne communicatiemiddelen blijven de advocaten bereikbaar voor u. Uiteraard heeft ons kantoor wel maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Deze maatregelen houden in dat de advocaten zowel telefonisch, als per e-mail, als via het contactformulier bereikbaar voor u zijn. Vanzelfsprekend begrijpen wij dat het voor u fijn is om gedurende een gesprek een gezicht en beeld te hebben bij de advocaten. Vandaar dat het mogelijk wordt gemaakt om te videobellen. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Dan kunt u dat aangeven bij onze advocaten of contact opnemen met ons kantoor (0485-561646), zodat hiervoor een afspraak kan worden ingepland.

Ook begrijpen wij dat het niet altijd mogelijk is om overdag contact op te nemen met ons kantoor, bijvoorbeeld in verband met de zorg van de kinderen, de helden uit de zorg en ga zo nog maar door. Daarom zijn wij op dinsdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 06-57773817. Vriendelijk verzoeken wij om hiervoor een afspraak in te plannen, zodat u kunt worden ingepland bij de advocaat met de geschikte specialisatie.    

Ook willen wij u erop attenderen dat de rechtspraak besloten heeft om de rechtbanken vanaf dinsdag 17 maart 2020 voorlopig te sluiten, doch urgente zaken gaan wel door. Daarnaast kunnen bepaalde enkel schriftelijk doorgang vinden. Wilt u een procedure op starten en twijfelt u of dat op dit moment mogelijk is? U kunt dan contact opnemen met het telefoonnummer: 0485-561646.

Om onze dienstverlening nog verder uit te breiden zal er regelmatig een blog worden geplaatst op onze website www.ghadvocaten.nl omtrent nieuws/ontwikkelingen.