Artikelen

Echt Scheiden

woensdag 18 april 2012

Waarschijnlijk op woensdag 18 april 2012 begint RTL4 met het programma Echt Scheiden. In dit programma zal presentatrice Natasja Froger, samen met scheidingscoach Yolande de Best-Meijer scheidende ouders naar een ‘zo ideaal mogelijke situatie leiden’. De scheidingscoach geeft adviezen en opdrachten aan het stel. Tevens wordt gewerkt aan het opstellen van een echtscheidingsconvenant. ‘Het doel is om koppels weer zonder conflicten met elkaar te laten communiceren, zodat ze samen goede ouders kunnen zijn’.

En zo wordt heel Nederland getuige van een gevoelige en uiterst roerige periode in het leven van mensen, nadat we al getuige waren van penibele financiële situaties, wat werkloosheid met een gezin doet en hoe liefde wordt verstoord door extreme hobby’s of andere gebreken. Alles voor de kijkcijfers zullen we dan maar zeggen. Of we met dit nieuwe programma blij moeten zijn, en of het scheidende stel en de kinderen ook ècht worden geholpen, is de vraag.

Wat veel mensen niet weten is dat een (ervaren) echtscheidingsadvocaat in veel gevallen méér doet dan het RTL4 programma beoogt te doen. Bij gezamenlijke echtscheidingen kan één advocaat de hele echtscheiding begeleiden, inclusief het opstellen van de benodigde juridische stukken. Het belang van de kinderen staat hierbij altijd voorop en komt uitgebreid aan de orde. De kwaliteit en de betrouwbaarheid is hierbij verzekerd. Ook GH Advocaten beschikt over deze ervaren advocaten. Kom gerust binnen, bekijk onze website of bel voor een vrijblijvend intakegesprek.