Artikelen

Meld u aan! Staatsloterij

dinsdag 16 juni 2020

Geld terug van de Staatsloterij? Meld u dan nu aan!

Afgelopen week is hebben wij deze column in de Maasdriehoek gepubliceerd met betrekking tot de staatsloterij. In de column staat beschreven dat de staatsloterij over de periode 2000-2008 haar deelnemers heeft misleid, door prijzen ook op niet-verkochte loten te laten vallen.

Veel rechtszaken volgde, maar pas in april van dit jaar is het eindelijk een deelnemer van de staatsloterij gelukt om zijn geld terug te eisen bij de rechter. De uitspraak van de rechter biedt hoop voor iedereen die in tussen 2000 en 2008 heeft meegespeeld met de staatsloterij.

Naar aanleiding van de column hebben een aantal gedupeerde reeds navraag bij ons gedaan naar de mogelijkheden om hun geld terug te krijgen van de Staatsloterij. Uiteraard wensen wij alle gedupeerde op een adequate manier te helpen, voor meer informatie over de zaak kunt u hier terecht.

Heeft u ook deelgenomen aan de Staatsloterij? Wenst u na jaren lang gesteggel tussen de Stichting Loterijverlies en de Staatsloterij eindelijk uw geld terug te krijgen? Meld u dan vóór 1 juli 2020 aan middels dit contactformulier of door een e-mail te richten aan: info@ghadvocaten.nl, zodat wij u verder kunnen helpen. Uiteraard is dit aanbod geheel vrijblijvend.