Rechtspraak.nl nieuws

Rechtspraak.nl nieuws

Online betalen met iDEAL

door Anneke Kranenbroek op 09 mrt 2016, 13:02

U kunt bij ons kantoor veilig online betalen via iDEAL. Facturen worden dan ook in beginsel uitsluitend per e-mail verzonden. In de e-mail zijn de declaratie en een specificatie van de door ons verrichtte werkzaamheden als bijlage bijgevoegd. Daarnaast staat er in de e-mail een link naar mollie.com. Indien u daarop klikt, kunt u direct betalen.

Met dit betaalgemak verlenen wij naast onze werkzaamheden op juridisch vlak ook een extra stukje service op administratief gebied. GH Advocaten is in onze regio het eerste advocatenkantoor die deze service verleent en is daarmee toonaangevend. Wij blijven streven naar zoveel mogelijk gemak voor onze cliënten.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
Terug naar het nieuwsoverzicht
Dit kantoor werk op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand